Nytt år och mycket gott hoppas vi på

Jag är sjuk och hemma. Har sovit hela dagen och kvällen så nu blir jag uppe några timmar antar jag så pigg som jag är nu. Har sysselsatt mig med att titta på nya avsnitt av sex and the city på HBO Max. Och några andra serier på Netflix. Finns sjukt mycket bra serier. Det är avkopplande och jag bäddar ner mig i soffan med en kopp te 🍵 
Nu har jag förflyttat mig till sängen för klockan är tolv på natten. Har kontaktat kulturskolan för dottern vill börja dansa igen vilket jag tycker är toppen. Hon är precis som jag ingen sport människa utan har en mer kreativ sida. Hursomhelst så är det kanon att hon vill röra på sig. Hon kom själv på att det är rätt tråkigt att inte ha någon mer aktivitet än konstkursen. Hon är klok som en bok. Vis tjej som tänker sundt.
"-Jag är så stolt över dig"
"-Ja och tänk mamma, allt det har du gjort"
Jag glömmer aldrig när hon sa så den där morgonen när hon var på väg till skolan. Jag bär med mig det i hjärtat. Jag har skapat en så fin liten person, min dotters personlighet är vacker och det är jag stolt över. Hoppas det ska gå bra för henne i livet och att hon får det bästa som Gud vill för henne. Må hon vandra på den rätta vägen.

(null)
Mina två favoriter serum från Clarins och Parfym från Alien "Goddess", parfymen köpte jag i taxfree-shopen på flygplatsen eller rättare sagt mannen köpte den till mig 😊sådana karlar gillar vi eller hur?
Visa fler inlägg