23-03-2021

Idag är jag helt slut i kroppen trots att jag sovit väldigt mycket. Har lagt mig för att sova redan kl 21 när jag arbetat tidigt denna vecka och det har verkligen känts bättre, jag har varit mer pigg. Men visst är det trist att behöva lägga sig så tidigt, hur social är man med sin familj...inte så värst. Vissa dagar när kroppen säger ifrån såhär så längtar man bara efter ledighet och efter vila. 
 
Dottern har tagit ut sin andra tand idag och hon får vara hemma och vila resten av dagen. Hon ska försöka att inte anstränga sig speciellt idag. Det blev jag som fick följa med skruttan, tur att man kan vabba. Hoppas tänderna ska rätta till sig så att hon slipper tandställning. Hennes ben skakade men jag masserade henne och hon var så modig. Det gick fort att dra ut tanden.
 
Idag ska jag verkligen inte göra mycket hemma, man får som trycka på paus när man är såhär trött och inte pressa sig själv mer. I går dammsög jag och plockade lite. Så idag ska jag bara laga köttfärsbiffr, ris och göra kall myntasås till. Kanske lite vitlöksbröd.
 
Hoppas ni alla har en underbar dag ❣️
(null)

(null)


Visa fler inlägg