18-01-2021

Har bokat tid till sjukgymnasten till nästa vecka. Har sedan en månad tillbaka behövt ordna med ett rehab schema därifrån för att ansöka om förebyggande sjukskrivning. Bokade en tid då men sen blev jag sjuk och med utmattning så det tar det en hel kraft av en att ta tag i saker och ting. Nu är det gjort i allafall och rehab som jag fick därifrån förra gången hjälpte mig en hel del med smärtan men det blev också en positiv skjuts för mitt psykiska mående.  Har fått en tid till psykolog också för samtal. Det ser jag mindre framemot 😂😂😂 måste ju erkänna att det känns så just nu.

Nu när jag gjort allt det så är jag så trött och behöver sova känner jag eller vila, kanske somnar till en stund. Snurrar lite saker som jag skulle behöva göra, gå ut med insamlingen och hämta ut ett paket... nej just nu orkar jag inte.

Kika in shamsas vlog. En av de vloggar jag följer och under sjukskrivningen så var det mycket det jag gjorde, vilade, rehab och kikade på vloggar. Kortare avsnitt som hjärnan kroppen orkade med. Det är fortfarande så.
Visa fler inlägg