Behandlings start

Min kära man har varit så snäll och hämtat ut min nya kappa från Zizzi. En klassisk ullkappa helt rätt år efter år. Köpte en lite längre så den passar bra med klänningar och tunikor.

Behandlingen startade i måndags. Kroppsmedvetandeträning stod på schemat. Olika övningar för att känna in sin kropp, det handlar mycket om att känna in hur olika spänningar påverkar kroppen och att det skapar i sin tur smärtor i kroppen eller avslappning. Nyttigt men jag blev väldigt ledsen inombords när jag kände av smärtan i mina knän. Blev väldigt nedstämd hela dagen. Ledsen att jag drabbats av denna sjukdom. Känns väldigt tungt. Tur att jag har familjen, vänner och Gud som skänker glädje. Ljus i allt mörker. När jag var där tänkte jag hur i hela friden ska detta hjälpa mig men jag vet som behandlingspedagog att det sprider ringar på vattnet. Att arbeta med själen tar en vidare på andra sätt.

Har tänkt flera dagar att jag vill skriva mer, något inom mig som bara ropar. Jag skulle inte kunna leva utan att skriva, det är verkligen magiskt att kunna dela livet genom orden. 

Från zizzi

Visa fler inlägg