Ha integritet

Lyssnade på en så bra föreläsning...
"Du ska inte berätta dina felsteg till människor för Allah har lagt ett skyddande täcke över dig, riv inte sönder det genom att berätta det dåliga om dig"
 
Allah är stor och förlåter våra synder bara vi ber om det. Och vi kan förändra och bättre oss med hjälp av Guds kraft. Människor ska inte gotta sig i människans fel och brister, gå bakom ryggen och prata illa om personen. Allt det gör mer skada, så det är viktigt att vara rädd om sig själv. Allah är din vän i allt.
 
Jag tog ett stort beslut idag som kommer ha en mycket positiv inverkan på livet framöver. En stor förändring som är god. Ibland vet vi inom oss vad som är rätt och när vi följer det så blir livet lättsammare. Gud vill oss väl i allt och sheitan vill gärna dra ner oss. Be Gud om kraften att följa hans väg.
 
Häromdagen var jag och dottern på bio, såg den nya Sune filmen. Den var verkligen rolig och det blev mycket skratt. Vi tog en promenad genom stan, det var verkligen längesedan vi var ute. Säkert två år sedan vi var på bio sist på grund av pandemin. Förut var jag ofta i stan, på möten och promenerade runt. Saknar det. Tycker om området kring kungportsplatsen och avenyn men hatar Nordstan. Nordstan är bara för mycket för mig. Det ger mig ingenting att gå runt i köpcentrum. Det är bara så energislösande. Vill hellre sitta på något fik och ta en kopp kaffe och promenera runt. Det ger något till själen.
 
(null)

Visa fler inlägg