Tid för mig själv

Jag har gjort så mycket bra saker för mig de senaste veckorna som jag mått gott på. Jag har badat, simmat, tagit promenader, pratat med mina vänner igen som jag saknat. Jag behöver verkligen ge mig själv mer tid och mer utav det som jag tycker om. Ofta gör jag så mycket för andra och finns till för min man, för min dotter och för mitt jobb. Medan jag själv har hamnat lite på sista plats. Men jag behöver ta tillbaks min egna första plats igen. Behöver tänka mer på mig själv. För det är verkligen helt underbart när jag är där på hagabadet.
 
Det är underbart när jag tar tid till mig själv. Och det är behövligt i den situationen som vi befinner oss i nu som är fruktansvärt svårt för båda, vi går ju igenom en kris som kommit in utifrån. Jag inser ju att jag behöver få lite distans i det och inhämta kraft för mycket kraft har gått åt att stå bredvid och se när den jag älskar lider. Och även jag lider i det. Även jag finner det svårt och jag ska inte förringa mina egna känslor. Jag har hjälpt mycket, gett mycket stöd åt min man men jag förstår att även jag behöver mitt. Jag hoppas den här stormen är över snart så att livet kan ljusna igen för oss båda ❤
 
 

Lite av vår sommar

Sommaren har varit lite upp och ner. Blev inte riktigt som vi tänkt oss så vi fick svida om lite. För mig har det varit mycket bearbetning och fokus på att lösa problem som dykt upp. Sommaren 2018 då jag var kraftlös och yr ja lite så när jag kommer tänka tillbaks. "Hur har semestern varit?" Ja katastrof men jag kommer väl svara bra. Jag ska inte måla allt svart för visst finns det bra stunder. Jag gjorde mitt bästa av allt och jag försökte så gott jag kunde att göra bra saker för min dotter. Sommarveckan hos C var bara gott för själen. Jag behövde landa hos henne och få lite god vägledning. Hon är alltid så fin att tala med. Jag lämnar över till Gud och ber om vägledning.

Imorgon börjar jag jobba igen. Vilket känns både och. Hoppas jag min kropp och själ orkar med. Jag behöver lugn och ro omkring mig för att orka med och det har ju minst sagt varit lite för rörigt ett tag. Att leva livet i storm har för längesedan blivit väldigt obekvämt. För var jag van vid det destruktiva och stormiga men jag vill bara ha lugn och ro i mitt liv. Det där stilla livet är av stort värde.

Sommar på landet

...

Ska livet vara såhär? Är det såhär jag ska må? Känner mig urvriden på kraft, nedstämd, trött fysiskt konstant, smärtor i nacken, axeln och knät som dödar mig. Jag tar hand om mig genom att hitta tid till att göra ingenting, där jag kan finna vila och återhämtning. Imorgon när min dotter åker till sin pappa tänker jag att jag ska försöka åka till Hagabadet. Ska oxå försöka få en läkartid för att diskutera om högriskskydd kan vara något för mig med min migrän. Jag visste inte ens att sådant fanns. Att man kan få slippa karensdagar om man har en sjukdom som påverkar en i högre grad. Jag har ju förlorat väldigt mycket pengar på min migrän, en hel del karensdagar. Vilket är trist för ekonomin. Vad jag förstår så är det bra både för arbetsgivare och mig ekonomiskt eftersom det är försäkringskassan som står för den karensdagen...om jag nu förstått rätt. Så det ska jag fixa med imorgon.
 
Saknar Z han ska vara borta en vecka till sen kommer han hem. Det är underligt att vara hemma ensam, att sova ensam...när vi spenderat nästintill varenda dag och natt tillsammans. Saknar att kramas och att bara ha hans hand på min rygg när jag sover. Saknar att dricka te tillsammans på kvällen. Alla de där små sakerna som betyder så mycket. Jag älskar honom och han betyder mycket för mig ❤️ 
(null)
 
 
Visa fler inlägg