Höst semester

Hemma igen efter en vecka på Kos i Grekland. Vi kom iväg ändå. Vi två behövde verkligen komma iväg lite på tu man hand utan barn. Bara ägna tid åt varann. Långa promenader, sol och bad. Maten var sådär i Grekland, samma mat på alla restauranger utbudet var ingen stor hit hos varken mig eller mannen. Hotellet var en total flopp, Phillippion, åk inte dit. Hotellet var mer som ett vandrarhem och att det var 14000kr i rabatt hos appollo vilket skämt. Bilderna av hotellet stämmer inte överens med vad som utlovas. Med rabatten trodde man att vilket lyxigt hotell man ska komma till 😂😂😂Ving är helt klart bättre att resa med enligt min erfarenhet.

Men ändå är jag tacksam över dessa fina dagar vi spenderade där. Sol är näring för själen. Nu orkar vi kämpa på lite till med vardagslivet och dess bekymmer.
Kos stad, Greece ☀️🌴💦

Vackra solnedgångTårar att bära

På bussen från jobbet. Det är packat med folk och jag ser mitt ansikte i fönstret. Jag ser hur trött och ledsen jag är. En granne säger hej och jag får kämpa med att hålla tillbaks gråten. Och när folk frågar hur det är så säger jag att det bara är bra och till en del säger jag uppåner. Jag vet att folk runtomkring ser att det inte är ok med mig, de ser allihop att det är något som inte stämmer. Att jag är ledsen. Det är tungt just nu och jag känner mig väldigt ensam. Jag känner att jag orkar inte ge mer. Känner att även jag har slutat längta efter närhet. Jag saknar inte som jag gjorde innan. Har nästintill glömt bort. Det har bara blivit så. Just nu känner jag bara en sorg men inför andra försöker jag bara vara som ”vanligt”. Hoppas livet ler snart igen. Jag har inte slutat älska...
Hoppet finns kvar (alltid förevigt)
 
 
 
 

Ska tänka mer på mig själv

Andra gången jag tänker att jag ska säga upp mitt hagamedlemskap. Men så vaknade jag på morgonen och tänkte det är det enda jag har för min egen skull och något jag tycker om. Jag behöver det för min egen skull oavsett hur många gånger jag går dit eller inte. Bara jag går dit en gång så är det näring för själen dock hoppas jag att jag ska finna kraften att gå dit lite mer. Speciellt nu när jag ska ha semester en vecka. Det var ju tänkt att vi skulle resa en vecka till Grekland men tyvärr så var jag tvungen att avboka och förlorade massor av pengar. Andra läropengen för i år och jag känner mig ledsen och arg på mig själv för att jag är så givmild som jag är. Det uppskattas inte av alla tyvärr. Men strunt i det tänker jag. Jag ska ta vara på min semester genom att gå massor på hagabadet, gå på bio, fika och bara vila. Göra sådant som jag behöver.
 
Jag lovar att från och med nu tänker jag tänka mer på mig själv. Jag har lärt mig nu.
 
 
Visa fler inlägg