Kanske nya vindar till vår

Dricker kaffe med kardemumma. Smakar julgott. En till chef har ringt mig angående ett annat pedagogjobb på boende som ska starta senare i vår. Tänk att jag får komma på intervju på de tjänster som jag söker. Känner mig stolt över den jag är och för allt jag kämpat för. Jag har verkligen inte haft någon lätt väg fram. Nu har ytterligare mål att ordna med mitt körkort. Ska fokusera som bara den på teroin nu för att i Januari ska jag göra test och köra upp. Jag vill verkligen klara av det här den här gången. Så många gånger har jag gett upp men mycket för att det varit så mycket annat trassel i livet och att jag inte haft kraften eller orken. Jag har hjälpt andra så att jag själv förlorat. Jag har som fått bli offer (IGEN!), ja så är det. Ett mönster. Alla har vi ett mönster av något som går tillbaks till barndom. När vi riktigt tänker efter så är det precis så.
 
Några dagar kvar till jul och det känns underligt att jag ska vara utan dottern och dessutom jobba. Jag har genom alla år lyckats bli ledig under jul. Men tur är att jag är ledig på kvällen och så lite jul blir det ändå. 

Julklapp 🎄

Sista personalmötet och vi fick vår årliga julklapp. Kul att man själv får välja vad man vill ha. Jag valde glas från Orrefors. Väldigt fina. Fick endast två så jag ska passa på att shoppa loss på två stycken till på cervera då de har lite julrabatt på just dessa. Till annat så kanske jag är på väg mot nytt jobb ändå. Vi får se. Jag har efter första intervjun blivit kallad till att göra ett arbetspsykologiskt test sen kan man gå vidare till intervju nummer två. Tar över en timme att göra testet så jag sparar det till ikväll. Känns väldigt stort det här. Men kul! Vi får se vart det tar vägen. Jag släpper det lite fritt. Det får landa där det landar. Jag hoppas jag kan finna en riktigt bra arbetsplats att trivas på. Det är nummer ett för mig att trivas och ha arbetsglädje i hjärtat.

(null)


⭐️Andra advent ⭐️

Två dagar av värk och migrän som nu äntligen släppt. Känner mig rätt sliten och försöker bara ta det lugnt. Ingen stress och inga måsten. Glad att jag arbetar kväll imorgon så jag kan om jag behöver gå hem och sova efter att ha lämnat dottern eller om jag har kraften att ta mig till Hagabadet. Få se hur dagsformen är imorgon. En dag i taget. Nytt om jobbet så är det att jag blir kvar ett tag till. Det går verkligen upp och ner det där. Men på något vis börjar det kännas lite bättre så jag har lite hopp ändå. Sen är det bra arbetstider och det får mig att stanna kvar, jag slipper jobba journätter och det betyder mycket det.

Idag ska jag gå med dottern på "jul på Liseberg". Förra året gick vi aldrig och vi har ju alltid haft som lite av tradition att gå dit den här tiden. Blir bara hon och jag, lite egen tid för oss två❤️ Alltid så fint där med alla dekorationer och ljus.
Glad andra advent önskar jag er⭐️

(null)


Visa fler inlägg