27-02-2021

Fick ett erbjudande och jag ser det som att Gud försöker underlätta för mig och faktiskt belöna mig för allt kämpande. En dörr öppnas för mig och jag välkomnar det som ges mig med öppet hjärta. Jag tänker med öppet sinne.
 
Har varit hemma en vecka drygt från jobbet och emellanåt mår jag så dåligt av att vara hemma. Jag har verkligen inte ens varit utanför dörren förutom igår då jag var och tog min andra vaccin spruta och sen handlade lite mat. Men förutom det har jag suttit i lägenheten och det är verkligen inget som gör något gott. Ibland så får jag så svårt att ens ta mig för något att göra. Jag blir bara sittandes. Men idag har jag fått gjort en del. Dammsugit, lagat gulashsoppa i crockpot, tvättat kläder och duschat av damm från blommor.
 
Pratade med mamma idag, hon hade ramlat och hade fått en fraktur i axeln. Hon berättade att flickornas pappa skulle komma hem till henne. Jag mår så illa när jag ens får höra det. Vill inte ens se det framför mig. Usch! Har haft magont hela dagen och det kan säkert bero på att jag mår så illa av att hon nämner honom. Äckliga människa! En riktig sheitan. På det sättet så var det skönt under de år vi inte hade kontakt jag och mamma. Jag behövde inte höra något alls om den vidriga människan som skadat hela mig.
 
Men trots all skada så fortsatte mitt liv och turen att jag har min gudstro, det är det som burit mig genom livet. Och det är Gud som öppnat alla dörrar för mig med att få barn, utbildning, arbete, vänskap, kärlek...
 
Jag tackar för att Gud alltid finns vid min sida och jag ska vara tacksam till allt det jag har omkring mig idag.
 
 
Visa fler inlägg