Ledigt

Egen tid och 9 dagars ledighet. Bra att jag tog komp med den övertid jag arbetat så jag kunde bli ledig såhär. Jag uppskattar ledig tid hellre än pengar. Blir så när man arbetat för mycket att helt plötsligt betyder pengar väldigt lite. På något vis börjar man omprioritera. Det materialistiska får mindre betydelse. Att ha en ok lön men mindre utgifter är vad jag siktar på. Utgifter är det värsta som finns för oss människor, det skapar stress. Världen har skapat ett sådant samhälle mer och mer där vi ska vara som skuldsatta mest hela tiden, hur bra är det? De har lurat in oss i hörn. Vi får ifrågasätta det. Vi kan unna oss mer om vi tänker om. Jobba mindre, mindre stress, minska konsumtion och istället unna sig annat gott för själen. Mer semester istället och mer upplevelser än saker i hemmet och stort hus. Hellre lägenhet och låg hyra och kunna resa dit jag vill med min familj eller bara kunna jobba mindre. Det är värt mycket.

Jag tänker om i andra banor.

(null)


Monday morning

Helgerna går alldeles för fort. Det känns kanske ännu mer när man som jag arbetar varannan helg. Känns otroligt motigt att gå till jobbet måste jag säga och jag söker efter andra spännande platser. Jag är inte riktigt på rätt plats och det har jag ju vetat om ända från start. Dock har det varit en erfarenhet. Men nu är jag på väg därifrån känner jag. Jag jobbar på det. Har lite olika krokar ute. Det ska finnas en glädje i att gå till sin arbetsplats, det ska ge näring till själen. ❤️

Jag är otroligt tacksam till min utbildning och erfarenhet. Utbildningen har gjort hela mig fri och så många dörrar öppnas. Så mycket trygghet klev in i mitt liv. Jag kan gå vart jag vill så känner jag.  Vägen är bred och öppen.
(null)

Visa fler inlägg